SBTÜ UZEM İLE YOBU UZEM ÇEVRİMİÇİ TOPLANTIDA BULUŞTULAR

Kurumsal yapı inşasını ve ilerleyişini hızla sürdüren Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Uzaktan Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, ikili ilişkileri geliştirmek, karşılıklı bilgi ve görüş alışverişi sağlamak amacıyla 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 14:00’de Yozgat Bozok Üniversitesi UZEM ile YOBU UZEM’e ait web konferans yazılımı üzerinden çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıya SBTÜ UZEM adına Öğr. Gör Volkan Çelik ile Öğr. Gör. İbrahim Kaya katılırken YOBU UZEM’i ise Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hüseyin Harmancı, Öğr. Gör. Ertuğrul Gazi Aksoy ve Öğr. Gör. Şeyda Kır temsil ettiler. Aynı zamanda yine YOBU UZEM personeli olan birçok başka isimler de toplantıya dinleyici olarak iştirak ettiler.

Yaklaşık olarak 1 saat süren bu çevrimiçi toplantı, 20 Nisan 2022 tarihinde Öğr. Gör. Volkan Çelik’in YOBU UZEM’e gerçekleştirdiği fiziki ziyaret ile başlayan ikili ilişkileri pekiştirici bir misyon da taşımaktadır. Toplantıda, o ilk görüşmeden sonra iş başı yapan Öğr. Gör. İbrahim Kaya YOBU UZEM’e tanıtılırken, Öğr. Gör. Hüseyin Harmancı da bir sunum üzerinden YOBU UZEM’in mevcut yapısı, işleyişi ve ilerleyişi ve de üstünde çalışılan projeler hakkında bilgiler sundu. Sonrasında da SBTÜ UZEM tarafından sorulan sorulara yanıtlar verdi.

YOBU UZEM ile gerçekleştirilen bu çevrimiçi toplantı, ileriye dönük ortak çalışma ve bilgi alışverişi temennileri ile sonlandırılmış oldu. SBTÜ UZEM adına oldukça verimli geçen bu ilk çevrimiçi toplantının benzerlerinin de ilerleyen süreçte planlanması düşünülmektedir. Daha önce ziyaret edilmiş veya edilmesi planlanmış diğer üniversiteler ile iş birliğini kurmak ve geliştirmek adına bu tür toplantıların devamı getirilecektir.